Artikel

Driftssikkerhed hos Salling Group


Salling Group driver i dag ca. 1700 butikker, og for at sikre forbyggende vedligehold på eltavler har koncernen i godt 30 år valgt BL Termografi som samarbejdspartner.

Fibertekniker på græs

Nedetid har konsekvenser

Bilka, Føtex, Netto, BR, Carl’s Junior, Starbucks, hovedlagre og frysehuse. Med forskelligt interval rykker BL Termografi ud til de forskellige brands i Salling Group og foretager termograferinger. Nogle termograferinger foretages hvert år, andre hvert 3. år, andre igen hvert 5 år. Det sker for at sikre forebyggende vedligehold på eltavler, så fx en løs forbindelse i en eltavle ikke udvikler sig til driftsstop, brand i eltavle eller i værste fald bygningsbrand.

Nedetid på fx dankortterminaler eller kølediske har nemlig konsekvenser for Salling Group. Peter Emil Juul, som er installationschef, teknisk afdeling hos Salling Group fortæller: ”Strømsvigt betyder, at alle varer i en køledisk eller frysehus måske skal flyttes eller at kunderne ikke kan betale via dankortterminalerne”.

"BL Termografi er specialister i termografi, de har det rette udstyr og kender alt til krav og regler. Vi oplever, at folkene er meget passionerede omkring termografering.”
Peter Emil Juul installationschef, Teknisk afdeling, Salling Group
Dronestyring

På forkant med vedligehold

Spørger man Peter Emil Juul har det mangeårige samarbejde med BL Termografi holdt ved, fordi Salling Group oplever, at BL Termografi løser opgaven tilfredsstillende.

”BL Termografi er specialister i termografi, de har det rette udstyr og kender alt til krav og regler. Vi oplever, at folkene er meget passionerede omkring termografering. Vi har tillid til, at de finder frem til det vedligehold, der måtte være behov for i eltavlen, så vi kan være på forkant med vedligehold. Samtidig er de rigtig gode til at melde tilbage, hvis der er et problem. Hvis problemet er alvorligt, forlader de ikke stedet før der er taget hånd om udfordringen.”

Salling Group får derudover anbefalinger om generel tilstand for eltavlerne og også status for eksempelvis rengøring.

Flyvende drone

Kendte i butikkerne

Fordi BL Termografi udfører termografi i alle landets butikker, er opgaven velkendt for BL Termografi, og de ansatte ved hvad Salling Group ønsker, hvem de skal kontakte i butikkerne, og hvordan arbejdet bedst udføres.

Arbejdet koordineres i samarbejde med Salling Group og BL Termografi. 200 butikker får i år foretaget termografering.

Download vores Salling Group Case

Du kan læse om vores case og downloade den - klik på casen nedenfor.

Snakker I Telefon

Skal vi tage en snak om dine behov?

Vores reception kan viderestille dig til den rette person. Ring til os på 7266 7000 eller skriv til elcon@elcon.dk.