Bygning

Reparation af elgulvvarme


BL Termografi kan hjælpe dig med at finde skjulte fejl i din el-gulvvarme. Undgå at rive hele gulvet op

Gulvvarme

Vælg en effektiv reparation af el-gulvvarme

Virker din el-gulvvarme ikke? Du behøver ikke rive hele gulvet op for at finde fejlen. Hos BL Termografi har vi specialudviklet teknik, som udpeger lige der, hvor gulvvarmen er defekt. 

Vores topmoderne udstyr gør, at vi hurtigt og præcist kan udpege fejl i gulvvarmesystemet. På den måde behøver vi kun at lave et mindre hul i dit gulv, inden vi reparerer gulvvarmen. Ofte kan vi genbruge klinken til at lægge oven på hullet igen.

Så vil du gerne finde fejlen i din gulvvarme hurtigst muligt og med mindst mulig skade? Lad os reparere fejlen på din el-gulvvarme. Kontakt en af vores dygtige medarbejdere i dag.

Find medarbejder
Termografering af gulvvarme

Sådan foregår vores fejlfinding på el-gulvvarme

Fejl på elektriske kabler i gulvvarmen kan være svære at finde og reparere uden at skifte hele kablet. For dig kan fejlfindingen derfor blive en bekostelig affære – særligt hvis du skal rive hele gulvet op. Men det kan du slippe for.

Hos BL Termografi bruger vi termografi til at lokalisere den defekte el-gulvvarme. Det foregår ved, at et temperaturfølsomt kamera registrerer infrarød stråling. Der, hvor gulvet er koldest, er farven grøn eller blå, og der, hvor den er varmest, er farven rød eller gul.

Ved at måle varmeafgivelsen i kablerne kan vi hurtigt og præcist udpege stedet, hvor der er behov for at reparere gulvvarmen. Bagefter blotlægger vi fejlen i et typisk 10x10 cm hul i gulvet. Skaden bliver udbedret, og så mangler du bare at få lagt en ny klinke oven på hullet eller genbruge den originale.

Hos BL Termografi tilbyder vi både reparation af el-gulvvarme og gulv.

Derfor virker din el-gulvvarme ikke

Har du elektrisk gulvvarme, så kan det godt gå i stykker. De fleste gulvvarmekabler og el-gulvvarmekabler kan heldigvis nemt blive repareret af en elektriker.

El-gulvvarme kan for eksempel være lagt forkert ned i betonen eller direkte i isoleringen, men det er ikke særligt hensigtsmæssigt. Kablet kan nemlig ikke komme af med varmen, og det kan derfor blive for varmt, hvilket med tiden kan skade kablet.

Fejl i el-gulvvarme kan også opstå ved manglende gennemgang eller overgang i kablet, hvilket viser sig ved udkobling af HFI/HPFI-relæet. 

Hvis din gulvvarme ikke virker, så kan det også skyldes fejl på termostaten. Måske mangler det batterier, og derfor kan din termostat ikke forbinde med elementet, som sender varmen videre. Prøv derfor at skifte batterierne ud på termostatmodulet.

Termografering kan spare dig for penge

Der er flere fordele ved at bruge termografi til at lokalisere fejl og utætheder i din bygning. Blandt andet har du mulighed for at få termograferet hele boligen, hvor du får et detaljeret billede af husets konstruktioner og dens tilstand. 

På den måde kan du let finde ud af, om, din bolig taber meget varme og i så fald, hvor utætheden er. Du kan blandt andet opdage:

  • Kuldebroer
  • Dårlig isolering i hulmur
  • Trækproblemer
  • Defekte termoruder
  • Fugtproblemer
  • Utætte tage

Med hjælp af vores moderne udstyr slipper du dermed for at bruge mange penge på at lave større skader i huset for at finde fejl og utætheder. Desuden får du skruet ned på energiforbruget og varmeregningen. I sidste ende kan termografering altså betyde, at du sparer penge.

Skal vi kontakte dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Læs hvordan vi behandler dine persondata i vores persondatapolitik