Artikel

Sikker produktion hos ABENA


BL Termografi udfører hvert år termografi hos ABENA - bl.a. på det højteknologiske produktionsanlæg. Det sker for at være på forkant med vedligehold og sikre sikker produktion.

ABENA

Finder fejl, inden de skaber problemer

Hvis et stort højteknologisk produktionsanlæg som ABENAs lukker ned på grund af en løs forbindelse i en el- eller styretavle betyder det tabt produktionstid. Samtidig producerer ABENA papir- og oliebaserede produkter, så sikkerhed er højt prioriteret. Derfor gennemgår ELCONs specialister hver 10. måned alle styre- og eltavlerne via termografering.

Foruden produktionsanlægget, udfører ELCON også termograferinger på logistikcenteret, lagre og kontorer. Preben Horn, eltekniker og faglig ansvarlig hos ABENA, fortæller om opgaven: ”Ved at termografere kan vi tage tingene i opløbet inden de udvikler sig til eksempelvis driftsstop”.

”Vi har et rigtig godt samarbejde om opgaven, og BL Termografi er altid fleksible, pålidelige, og vi kan regne med, at de får opgaven løst.”
Preben Horn Eltekniker og faglig ansvarlig hos ABENA
Termografi

Pålidelige specialister

At foretage termograferinger hos ABENA er en kompleks logistisk opgave, som skal planlægges med produktionsanlægget. ABENAs eget hold af elektrikere skal sektionsvis afbryde produktionsanlægget forud for termograferingerne.

Her er det vigtigt med en specialist, som kender opgaven, som ABENA kan regne med, og som finder fejlene. Af samme årsag har ABENA en fast kontakt hos ELCON. ELCON-medarbejderen er specialist i termografering, og opgaven prioriteres højt.

Omkring 200 tavler bliver termograferet, hvoraf tavlerne til produktionsmaskinerne kan være op til 40 meter i længden. Preben Horn fortæller: ”Vi har et rigtig godt samarbejde om opgaven, og ELCON er altid fleksible, pålidelige, og vi kan regne med, at de får opgaven løst.”

Termografering

I god tid med vedligehold

Det kan ikke undgås, at ELCONs specialist finder steder, hvor der er behov for udskiftninger og vedligehold, og ABENA modtager efterfølgende en rapport, hvor behovet tydeligt fremgår.

ABENA, som har hovedsæde i Aabenraa, forhandler mere end 25.000+ forskellige produkter og modtager dagligt over 2800 ordrer.

Download vores ABENA Case

Du kan læse om vores case og downloade den - klik på casen nedenfor.

Snakker I Telefon

Skal vi tage en snak om dine behov?

Vores reception kan viderestille dig til den rette person. Ring til os på 7266 7000 eller skriv til elcon@elcon.dk.