Lækagesøgning med ultralyd

Lækagesøgning med ultralyd

Har du mistanke om en lækage i dit trykluftsanlæg? Så kan vi nemt lokalisere den gennem ultralydsbaseret lækagesøgning. Lækager i trykluftsanlæg kan udvikle sig til at blive en alvorlig situation, der kan gå fra forøget energiforbrug, til i værste fald at kunne medføre produktionsstop. 

Hvis du på et tidspunkt har oplevet at kunne høre en susende lyd inde i produktionsområdet, så kan det nemt skyldes en lækage i trykluftsanlægget. Det er dog bare i de færreste tilfælde, hvor du selv kan høre lyden uden brug af ultralydsbaseret udstyr. 

Effektiv fejlfinding 

Vi scanner jeres trykluftsanlæg med det nyeste ultralydsudstyr. Når vores scanningsproces er færdig, så lokaliserer vi lækagerne og opmærker dem, så i nemt kan udbedre fejlen. 

Rapportering

Vores professionelle operatører sikrer korrekt udførte målinger, samt en overskuelig rapportering af resultaterne. Alle data bliver indlæst i et rapporteringsprogram, hvor vi beregner størrelsen af lækagen og hvad den koster i forbrug på års basis. 

Med regelmæssig ultralyds lækagesøgning af dit udstyr, kan utilsigtede produktionsstop undgås og levetiden for dit udstyr forlænges. 

Webside_Automation Alm. billeder 800x500 (16) (1).png

Kundecase: Opnåede store besparelser

BL Termografi blev kontaktet af en virksomhed, der havde en kompressor, hvis ydeevne var faldet. Kompressoren var vigtig for virksomhedens produktion, og den kørte derfor døgnet rundt hele året. 

For at kompensere for den faldende ydeevne, havde virksomheden valgt at anskaffe yderligere en kompressor. Samtidig blev BL Termografi tilkaldt for at udføre en ultralydsundersøgelse af den gamle kompressor.

Undersøgelsen viste, at der var adskillige små fejl i pakninger og slanger, som hurtigt og billigt ville kunne udbedres.

Virksomheden opnåede derved en årlig besparelse i unødvendigt elforbrug på hele 107.248 kr., og deres CO2 udslip faldt markant med 90.672.889 kg. Desuden var den nye kompressor ikke længere nødvendig.

Få et godt tilbud på lækagesøgning

Det er nemt og hurtigt at indhente et tilbud på lækagesøgning hos BL Termografi. Kontakt os skriftligt via mail eller på telefon, så sammensætter vi et uforpligtende tilbud.

Du er også velkommen til at kontakte os via kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvad drejer din henvendelse sig om?

Jeg bekræfter, at jeg er blevet oplyst om BL Termografis behandling af mine personoplysninger, jf. nærmere retningslinjer for behandling af personoplysninger