Lækagesporing

Utætte vandrør kan blive en meget dyr fornøjelse

Utætte vandrør er ikke for sjov. Det koster både på vand- og varmeregningen at have utætte vandrør, og det medfører risiko for store fugtskader med skimmelsvamp til følge. Jo længere tid, man er om at opdage det, jo større regning medføre det.

Vi udfører lækagesporing til gode priser på stort set alle typer af rørsystemer for både private og virksomheder:

  • Centralvarmeanlæg
  • Vandbaseret gulvvarme
  • Brugsvand
  • Og andre former for skjulte rør

Lækagesporing foretages bl.a. med sporgas, lytteudstyr og termografiudstyr.

Webside_Automation Alm. billeder 800x500 (14) (1).png

Hvordan finder vi utætheden?

For at lokalisere utæthed i vandrør anvender vi topmoderne udstyr af forskellige arter. Vores udstyr kan finde utætheder i rørene ved brug af ultralyd, sporgas, termografi og lytteudstyr.

Vores forskellige udstyr gør, at vi kan finde utætheder i næsten alle rørsystemer - og vi kan finde utæthederne med stor præcision. Vores udstyr gør, at det ikke er nødvendigt at bryde hele murer ned, rive hele gulvet op eller grave hele fortovet op for at finde dette utætte rør.

Vi har 50 års erfaring

Vores historie tager os godt 50 år tilbage i tiden. Helt tilbage til 1973, hvor det hele startede. Vi har derfor en stor rutine i at rådgive og hjælpe med at finde utætte rør, problemer med gulvvarme, overbelastede eltavler og meget mere. Kvalitet betyder alt for os, hvorfor vi altid sørger for at sende vores operatører på efteruddannelse, så de har de rette kompetencer og certificeringer.

Med det bedste udstyr på markedet og med højtkvalificerede operatører, tør vi godt garantere, at vi finder utætheden i rørsystemet, så lækagen kan stoppes en gang for alle.

Skal vi tage en snak?

Du er velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud via kontaktformularen nedenfor eller på telefonen på 76 20 75 15.

Vi har gode priser og rykker ud i hele landet.

Hvad drejer din henvendelse sig om?

Jeg bekræfter, at jeg er blevet oplyst om BL Termografis behandling af mine personoplysninger, jf. nærmere retningslinjer for behandling af personoplysninger