Artikel

Lækagesporing | Vi finder utætte rør nemt og hurtigt


BL Termografi er specialister i lækagesporing. Vi lokaliserer utætheder i rør, så du undgår fugtskader samt en dyr vand- og varmeregning

Utætte vandrør kan blive en meget dyr fornøjelse

Utætte vandrør er ikke for sjov. Det koster både på vand- og varmeregningen at have utætte vandrør, og det medfører risiko for store fugtskader med skimmelsvamp til følge. Jo længere tid, man er om at opdage det, jo større regning medføre det.

Utætte rør

Hvordan finder vi utætheden?

For at lokalisere utæthed i vandrør anvender vi topmoderne udstyr af forskellige arter. Vores udstyr kan finde utætheder i rørene ved brug af ultralyd, sporgas, termografi og lytteudstyr.

Vores forskellige udstyr gør, at vi kan finde utætheder i næsten alle rørsystemer - og vi kan finde utæthederne med stor præcision. Vores udstyr gør, at det ikke er nødvendigt at bryde hele murer ned, rive hele gulvet op eller grave hele fortovet op for at finde dette utætte rør.

Se produkt
Vi udfører lækagesporing til gode priser på stort set alle typer af rørsystemer for både private og virksomheder: Centralvarmeanlæg, vandbaseret gulvvarme, brugsvand og andre former for skjulte rør.
Vi tilbyder
Termografering af radiator

Vi har 50 års erfaring

Vores historie tager os godt 50 år tilbage i tiden. Helt tilbage til 1973, hvor det hele startede. Vi har derfor en stor rutine i at rådgive og hjælpe med at finde utætte rør, problemer med gulvvarme, overbelastede eltavler og meget mere. Kvalitet betyder alt for os, hvorfor vi altid sørger for at sende vores operatører på efteruddannelse, så de har de rette kompetencer og certificeringer.

Med det bedste udstyr på markedet og med højtkvalificerede operatører, tør vi godt garantere, at vi finder utætheden i rørsystemet, så lækagen kan stoppes en gang for alle.

Termografioperatør termograferer eltavle

Kontakt os

Ønsker du rådgivning eller et uforpligtende tilbud på en løsning?