Artikel

Termografering af bygninger


BL Termografi er specialister i termografering af bygninger og kan tjekke for utætheder. Undgå dårlig isolering og fugtproblemer

Termografisk billede af hus

Spar penge på varmeregningen

Dårligt isolerede huse og bygninger resulterer ikke kun i, at der er fodkoldt og det trækker, men det kan i høj grad også mærkes på pengepungen, da det er dyrt at varme op.

Derudover er der stor risiko for fugtproblemer og god grobund for skimmelsvampe. Termografering af huse kan lokalisere utætheder og steder, hvor der med fordel kan efterisoleres.

Se produkt
Termografisk billede af vindue i bygning

Termografering af bygninger viser manglende isolering

I forbindelse med renovering giver en termografiundersøgelse et præcist billede af, hvor det bedst kan betale sig at efterisolere.

Et par eksempler på, hvad der kan undersøges for:

  • Kuldebroer
  • Hulmur (isoleringskontrol)
  • Trækproblemer
  • Kontrol af termoruder
  • Fugtproblemer
  • Utætte tage
Ved at sikre at din bygning er tæt, bidrager du til at mindre CO2 slipper ud i atmosfæren, hvor det kan forårsage klimaforandringer og global opvarmning.
Nedsæt CO2 udslippet

Bliv klogere på termografi her

Termografioperatør termograferer bolig

Kontakt os

Ønsker du rådgivning eller et uforpligtende tilbud på en løsning?

Hus får blower-door test

Tæthedstest ved termografering huse

Ved nybyggeri foretager vi kontrol af, hvor tæt en bygning er ved hjælp af klimaskærm eller blower-door test. Kontrollen er til gavn for både bygmester og bygherre, da begge får sikkerhed for, at huset lever op til kravene og at kvaliteten er i orden.

Ved at sikre sig mod utilsigtede utætheder med en blower-door test forbedres indeklimaet betragteligt og risikoen for fugt og svampeskader i konstruktionen minimeres.