Artikel

Højspænding


BL Termografi hjælper med regelmæssig kontrol af transformerstationer og højspændingsanlæg hvilket kan forhindre, at der sker sammenbrud og forsyningssvigt

Højspændingsanlæg

Kontrol af transformerstationer og højspændingsanlæg

Ved at få foretaget regelmæssig kontrol af transformerstationer og højspændingsanlæg kan man forhindre, at der sker sammenbrud med forsyningssvigt til følge.

Nedbrud er selvfølgelig aldrig ønskværdigt - og slet ikke, når nedbrud oftest sker, når der er maksimal belastning og det dermed er mest ubelejligt. Undgå at sætte forsyningssikkerheden på spil ved at få foretaget en uvildig regelmæssig kontrol af os.

Højspænding
Højspændingsanlæg

Strømafbrydelser og elnedbrud sker dagligt

Strømafbrydelser og elnedbrud er bestemt ikke et ukendt fænomen - heller ikke i Danmark. Hver dag sker der faktisk snesevis af strømafbrydelser og elnedbrud i hele Danmark.

Ofte er strømafbrydelser planlagte i forbindelse med vedligeholdelse og arbejdet med strømkilder, såsom transformerstationer og højspændingsanlæg. Men dagligt er der også uplanlagte afbrydelser af strøm og el.

Ørsted har lavet et interaktivt kort, hvor du kan se både planlagte og ikke planlagte strømafbrydelser og elbrud i real tid.

Hvor er fejlen?

Det kan måske være svært lige i første omgang at vide, om strømafbrydelsen kun har ramt dit hus eller om et større elnedbrud har fundet sted. En forholdsvis simpel guide kan dog hurtigt slå fast, om fejlen findes inde i dit hus, ledningerne fra vejen og ind til dit hus eller på elnettet:

Termografioperatør termograferer eltavle

Kontakt os

Ønsker du rådgivning eller et uforpligtende tilbud på en løsning?