Artikel

Vi tilbyder energimærkning af private boliger


Når BL Termografi energimærker din bolig, så sender vi en energikonsulent ud, som vurderer bygningens tilstand. Energimærkningen er normalt gyldig i 10 år

Energimærkning

Energimærkning

BL Termografi udfører også energimærkning af private boliger op til 500 m2.

Ud over det er lovpligtigt, kan du med energimærkning af din bolig se dit energiforbrug samt de områder, hvor din bolig kan forbedres for at forbruge mindre energi. Ved at forbruge mindre energi kan der være mange penge at spare, og der bliver et bedre indeklima uden træk.

Se produkt
ISO 9001 logo

ISO 9001-certificeret

Energimærkning skal foretages af en ISO 9001-vertificeret virksomhed. Det er BL Termografi.

Læs om vores certificeringer
Har du fået bygget et nyt hus, vil udleje eller skal sælge din bolig, er det også lovpligtigt at få foretaget energimærkning. En energimærkning er som udgangspunkt gyldig i ti år.
Lovpligtigt energimærkning
Kortlægning

Sådan for energimærkning af bolig

Når BL Termografi energimærker en bolig, så sender vi en af vores energikonsulenter ud og vurderer bygningens tilstand. Derefter tildeles boligen et trin på skalaen fra A1, A2, B, C til G, hvor A1 udtrykker høj energieffektivitet og G lav effektivitet.

Vidste du, at fra 1. januar 2013 er annonceringspligten af energimærket blevet udvidet. Det betyder, at hvis du skal sælge din bolig, så skal den energimærkes - også selvom du ikke sælger gennem ejendomsmægler. Energimærket skal forekomme i salgsannoncer og andet salgsmateriale.

Termografioperatør termograferer eltavle

Kontakt os

Ønsker du rådgivning eller et uforpligtende tilbud på en løsning?