Artikel

Reparation af elgulvvarme


BL Termografi kan hjælpe dig med at finde skjulte fejl i din elgulvvarme. Undgå at rive hele gulvet op

Gulvvarmekabel med fejl

Find skjulte fejl i din elgulvvarme

Fejl på elektriske gulvvarmekabler kan være svære at finde og reparere uden at skulle skifte hele kablet, hvilket kan gå hen og blive en bekostelig affære - særligt hvis du ender med at skulle rive hele gulvet op. Men det kan du slippe for, da vi med vores mange års erfaring og udstyr i topklasse enkelt kan finde og reparere fejlen på kablet.

Når fejlen er fundet, blotlægges den i et typisk 10×10 cm hul i gulvet. Fejlen udbedres og til sidst mangler der bare at blive lagt en ny klinke oven på hullet. I 80 % af tilfældene tager vi hele klinken op, som kan lægges på igen efter skaden er udbedret.

Elektriske varmekabler findes i mange udgaver og typer. Oftest anvendes de som gulvvarme i badeværelser, køkkener og sommerhuse. Andre muligheder er at have varme i væggen bag håndklæderne, i køreramper og indkørsler.

Se produkt
Med vores specialudviklede teknik kan vi udpege og reparere stort set alle typer af fejl, der kan opstå på elektriske varmekabler.
Nedsæt varmeregningen
Fejl i el-gulvvarme

Hvordan findes fejlen?

Gulvvarmekablerne afgiver - næppe overraskende - varme. Denne varmeafgivelse kan måles gennem et termografisk foto foretaget med et særligt kamera, som viser temperaturer og eventuelle afvigelser.

Vores topmoderne udstyr gør, at vi hurtigt og præcist kan udpege stedet, hvor gulvvarmekablet skal repareres. Vi tilbyder desuden både at reparere gulvarmekablet og gulvet.

Download materiale

Du kan downloade printvenlig info om reparation af elgulvvarme i pdf-format - klik på brochuren.

Termografering af gulvvarmekabel

Kontakt os

Har du en hasteopgave, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 76 20 75 15. Vi står klar alle timer på døgnet.