Termografisk undersøgelse

Termografisk undersøgelse

BL Termografi er specialiseret i at udføre termografisk undersøgelse - og vi gør det både effektivt og til en god pris!

En termografisk undersøgelse kan bl.a. bruges til at lokalisere utætheder og steder, hvor det kan betale sig at efterisolere.

Det er således en investering, der i langt de fleste tilfælde kan betale sig.

Stor erfaring med termografering af boliger

Hos BL Termografi har vi mange års erfaring med termografering af huse. Vi har et stærkt team af medarbejdere, der alle har stor erfaring inden for branchen.

Vi kan udføre termografering i alle husets rum og finde eventuelle kuldebroer og utætheder i vægge, gulve og ved vinduer og døre. En termografering af huse kan være en god ide, hvis du synes, at varmeregningen er blevet for høj, eller hvis du føler, at det trækker ind.

Få en god termografi pris

Uanset om du er privatperson eller repræsenterer en virksomhed, kan vi udføre en termografisk undersøgelse for dig. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak og et tilbud. Vi leverer kvalitetsydelser inden for termografi - og giver altid en skarp pris.

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hvad drejer din henvendelse sig om?

Jeg bekræfter, at jeg er blevet oplyst om BL Termografis behandling af mine personoplysninger, jf. nærmere retningslinjer for behandling af personoplysninger

Webside_Automation Alm. billeder 800x500 (11) (1).png

Hvad er en termografisk undersøgelse?

En termografisk undersøgelse er en undersøgelse af en bygnings tæthed ved hjælp af et termografikamera. Termografikameraet måler overfladetemperaturen på huset med farver. Farverne viser, hvor varmen slipper ud af din bolig - og kan give et billede af, om og hvor varmen går til spilde i dit hjem. Man kan ikke selv se om varmen slipper ud af ens bolig, derfor er man nødt til at bruge et termografisk kamera.

Et termografisk kamera er et avanceret infrarødt kamera, der er meget temperaturfølsomt og registrerer med infrarød stråling. På kolde overflader, er farven på det termografiske billede blå eller grøn, og på varme overflader er farven gul eller rød.

Selvom det er muligt selv at leje et termografisk kamera, kan det ikke anbefales. Det kræver stor erfaring at kunne tolke resultaterne af farverne på billederne korrekt, da der kan være mange misvisninger og fejltolkninger. Eksempelvis kan sne på bygningen eller solskin i vindueskarme give forkerte resultater.

Fordele ved at få lavet en undersøgelse

Er du i tvivl om din bolig oplever varmetab, kan det være en god ide at få lavet en termografisk undersøgelse. Ved at bruge en professionel operatør, kan du spare mange håndværkertimer, da en professionelt udført termografisk måling kan give et præcist billede af varmetabet i din bolig og være med til at vise, hvor og hvorfor din bolig oplever varmetab. Undersøgelsen kan således hjælpe med at kortlægge præcis hvilke udbedringer, dit hus har brug for.

Det er ikke kun temperaturen, der vil blive bedre ved en energioptimering. Det akustiske indeklima i forhold til udefrakommende støj, vil også kunne forbedres.

Få overblik og en plan for udbedringer

Får du udført en termografisk undersøgelse af os, sender vi dig efterfølgende en rapport med billeder og forklarende tekst, som kan fortælle dig, hvilke svage energimæssige punkter, der findes i bygningen og giver forslag til, hvordan du kan forbedre dem.

Ønsker du en termografisk undersøgelse af din bolig, har vores operatører stor erfaring inden for branchen og garanterer en professionel undersøgelse.