Termografering af bygninger

Spar penge på varmeregningen

Dårligt isolerede huse og bygninger resulterer ikke kun i, at der er fodkoldt og det trækker, men det kan i høj grad også mærkes på pengepungen, da det er dyrt at varme op.

Derudover er der stor risiko for fugtproblemer og god grobund for skimmelsvampe. Termografering af huse kan lokalisere utætheder og steder, hvor der med fordel kan efterisoleres.

Webside_Automation Alm. billeder 800x500 (15) (1).png

Termografering af bygninger viser manglende isolering

I forbindelse med renovering giver en termografiundersøgelse et præcist billede af, hvor det bedst kan betale sig at efterisolere.

Et par eksempler på, hvad der kan undersøges for:

  • Kuldebroer
  • Hulmur (isoleringskontrol)
  • Trækproblemer
  • Kontrol af termoruder
  • Fugtproblemer
  • Utætte tage

Tæthedstest ved termografering huse

Ved nybyggeri foretager vi kontrol af, hvor tæt en bygning er ved hjælp af klimaskærm eller blower-door test. Kontrollen er til gavn for både bygmester og bygherre, da begge får sikkerhed for, at huset lever op til kravene og at kvaliteten er i orden.

Ved at sikre sig mod utilsigtede utætheder med en blower-door test forbedres indeklimaet betragteligt og risikoen for fugt og svampeskader i konstruktionen minimeres.

Nedsæt CO2 udslippet

Verdens miljøproblemer er blevet et af vor tids helt store samtaleemner. Ved at sikre at din bygning er tæt, bidrager du til at mindre CO2 slipper ud i atmosfæren, hvor det kan forårsage klimaforandringer og global opvarmning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på termografering af huse eller en blower-door test.

Udfyld formularen nedenfor.

Hvad drejer din henvendelse sig om?

Jeg bekræfter, at jeg er blevet oplyst om BL Termografis behandling af mine personoplysninger, jf. nærmere retningslinjer for behandling af personoplysninger