Om BL Termografi

Danmarks ældste og største termografivirksomhed

Termografi siden 1973

BL Termografi har eksisteret siden 1973 og er Danmarks største og ældste termografivirksomhed. I begyndelsen hjalp vi fjernvarmeværkerne med at lokalisere udslip på varmeledningerne.

Med årene er BL Termografi vokset til også at udføre adskillige former for undersøgelser af udslip fra bl.a. rør, industriudstyr og bygninger - opgaver, som vi udfører både for virksomheder og private.

Vi dækker også termografering af eltavler, bygninger, elgulvvarme, ultralyd og andre specialopgaver for industrien. Vi løser opgaver både i ind- og udland, og sikkerheden er altid i top på vores undersøgelser, da alle ansatte er serviceret under DBI. 

Vi sætter vores kunder utroligt højt, og vi rykker hurtigt ud til hasteopgaver - lige meget hvornår på døgnet det er.

En del af EL:CON

BL Termografi er en del af EL:CON A/S, men kører som en selvstændig afdeling, og dermed er alle vores undersøgelser og vurderinger 100 % uvildige.

Det er en stor fordel for vores kunder, at vi er en del af en stor, landsdækkende elinstallatørvirksomhed med mange specialkompetencer, for det betyder, at vi kan skræddersy en samlet løsning til dig, hvis du for eksempel også har brug for elarbejde, sikring og indeklimaløsninger til din opgave.

  SE EL:CONS KOMPETENCER